Klassista hierontaa toiveidesi mukaan Jämsässä

Kaikki yhteystietoni

Tarjoan klassista hierontaa kaikenikäisille. Hierontahoidon tavoitteet asetetaan aina asiakaslähtöisesti: hieronnan toteutus sekä siinä käytettävät otteet säädetään asiakkaan toiveiden perusteella. Useimmiten hierontaan tullaan lihasjumien tai jonkin lihasperäisen kiputilan vuoksi.

Ota yhteyttä ja varaa aika hierojalle!

Perinteistä hierontaa monipuolisilla otteilla

Klassinen hieronta on perinteistä hierontaa, jossa monipuolisilla hierontaotteilla ja passiivisilla venytyksillä voidaan vaikuttaa lihasjännityksiin, verenkiertoon, nestekiertoon, lihasperäisiin kiputiloihin, kehon eri osien liikkuvuuteen sekä mielialaan.

 

Oikeaoppinen klassinen hieronta ei ole pelkkää sivelyä vaan siinä pyritään vaikuttamaan myös syvemmälle kudoksiin hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Kenelle hieronta sopii?

On myös tärkeää huomioida, että hieronta ei sovi aivan kaikille. Vasta-aiheena eli esteenä hieronnalle ovat esimerkiksi tietyt ihosairaudet, ihoinfektiot, pahanlaatuiset kasvaimet, aktiivisessa vaiheessa oleva reumasairaus, mahdollinen tai vielä paranemisvaiheessa oleva laskimotukos, akuutti vamma ja joissain tapauksissa sydänsairaus.


Myöskään flunssaisena ja kuumeisena ei voi tulla hierontaan. Hoitoprosessin alussa poissuljetaan mahdolliset hieronnan esteet ja epäselvissä tapauksissa on asia varmistettava hoitavalta lääkäriltä.

Tutustu myös urheiluhierontaan

Urheiluhieronnassa ja klassisessa hieronnassa on paljon samankaltaisuuksia. Niissä käytetään paljon samoja tai samantyyppisiä otteita. Kummassakin säädellään voimakkuutta asiakkaan oman tarpeen mukaan. Urheiluhieronnassa kuitenkin otetaan tarkasti huomioon se, onko asiakkaalla kyseessä esimerkiksi harjoittelukausi vai kilpailusta palautuminen.

Lue lisää

Tervetuloa hierontaan

Ota yhteyttä ja varaa aika! Tavoitat minut parhaiten arkiaamuisin 08:00–09:00. Muina aikoina vastaan mahdollisuuksieni mukaan silloin, kun minulla ei ole asiakasta hoidettavana. Voit kertoa minulle jo puhelimessa rajoituksista sekä mieltymyksistäsi. Tullessasi hierontaan voimme kuitenkin keskustella lisää, ja voin myös suositella sinulle muita hoitoja tarpeen mukaan.