Tuloksellista mobilisoivaa hierontaa ja nivelmobilisointia Jämsässä

Ota yhteyttä

Tarjoan nivelten liikkuvuuteen vaikuttavaa mobilisoivaa hierontaa ja nivelmobilisointia. Nivelkäsittely tehdään pääasiassa perushieronnan yhteydessä.

Ota yhteyttä ja varaa aika mobilisoivaan hierontaan vastaanotolleni. Hoito voidaan toteuttaa omasta toiveestasi tai minun suosituksestani, mikäli huomaan sen tarpeellisuuden jonkin vaivan hoitamisessa.

Miten mobilisaatio tapahtuu?

Koulutettu hieroja voi hoitaa asiakkaitaan ”tuloksellisemmin” ja tehdä mobilisoivaa hierontaa ja yleisemmin niveliä hoitavia hierontakäsittelyjä.

 

Hierontakäsittelyssä huomioidaan nivelen ja nivelrakenteiden liike pehmytkudoskäsittelyn yhteydessä. Erilaiset poikittaiset hierontaotteet, venyttävät tekniikat ja raajojen liikkeen hyödyntäminen hoidossa sisältyvät mobilisoivaan hierontaan. Lisäksi yksittäisen nivelen liikkuvuutta voidaan lisätä erilaisilla nivelen liikkuvuutta laajentavilla menetelmillä. Hieronnalla voidaan myös merkittävästi parantaa aineenvaihduntaa nivelessä.

 

Mobilisoiva hieronta ja nivelmobilisointi voivat olla erittäin hyödyllisiä mm. urheilijoille ja muille aktiivisesti liikkuville sekä työssä kuormittuville  ihmisille. Tutustu tarkemmin myös urheiluhierontaan.

Urheiluhieronta

Nivelten toiminta kehossamme

Nivelet yhdistävät luumme toisiinsa ja mahdollistavat liikkumisemme. Ne muodostavat luista yhden katkeamattoman kokonaisuuden. Säännöllinen liikunta ja terveet elämäntavat vaikuttavat niveliemme rakenteiden ja liikkuvuuden säilymiseen.

 

Kehossamme on yhteensä noin 300 niveltä. Osa näistä sallii liikettä enemmän, osa vähemmän. Esimerkiksi kaularangassamme  on kiertonivel, joka mahdollistaa pään kiertoliikkeestä suuren osan. Yksi tärkeimmistä ja suurimmista nivelistä on polvinivel, jossa ilmenevät komplikaatiot ovat tyypillisiä.

Hoidon soveltuvuus

Mobilisoiva hieronta ei sovi kaikille ja siksi ennen hoitoa huomioidaan mahdolliset vasta-aiheet kuten esimerkiksi osteoporoosi. Ammattitaitoinen käsittelijä osaa aina arvioida, kenelle hoidosta voi olla apua ja kenelle se ei sovi.

Muita syitä, jotka saattavat olla este hoidolle:

  • yliliikkuvat nivelet

  • nivelsiteiden haurastuminen

  • tuore selkärangan välilevyvaurio

  • tuore vamma

  • yleinen tulehdussairaus

  • verenvuoto nivelessä

  • tekonivel.

Kysy lisää