Teippaus ja muut lihashuoltopalvelut aktiiviselle liikkujalle Jämsässä

Varaa aika

Tarjoan hierontapalveluiden lisäksi kinesioteippausta, perinteistä urheiluteippausta, lihastasapainokartoitusta sekä ohjausta harjoitteisiin.

Tutustu palveluihini alla ja ota yhteyttä varataksesi ajan käsittelyyn!

Kinesioteippaus kivun lievittämiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen

Kinesioteippaus on käyttökelpoinen apu kipuun ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tätä niin sanottua sensorista teippausta voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen: helpottamaan lihas- tai faskiaperäistä kipua, lisäämään kehon eri osien liikkuvuutta, turvotuksen vähentämiseen sekä aktivoimaan ja ohjaamaan toimintaa ja kehon käyttöä.

 

Voin tehdä teippauksen hieronnan yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana. Moniin niska-hartiaseudun, alaselän, olkapään ja raajojen kiputiloihin voidaan saada apua kinesioteippauksesta. 

 

Urheilijoille tyypillisiin vammoihin ja ongelmiin, kuten esimerkiksi akillesjänteen kiputilaan, hyppääjän tai juoksijan polveen, penikkatautiin sekä tennis- tai golfkyynärpäähän kannattaa kokeilla kinesioteippausta.

Perinteinen urheiluteippaus eli tukiteippaus

Perinteinen urheiluteippaus on tukiteippaus, jossa käytetään pääasiassa kovaa joustamatonta urheiluteippiä tai joustavaa tukisidettä. Urheiluteippausta voidaan käyttää vammojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Toisin kuin kinesioteippauksessa, sillä voidaan rajoittaa raajassa jotain liikesuuntaa ja turvata näin harjoittelua tai töihin paluuta herkässä vaiheessa paranemisen loppumetreillä.

Lihastasapainokartoitukset aktiivisille ihmisille

Teen myös lihastasapainokartoituksia urheilijoille, aktiiviliikkujille ja työssä kuormittuville. Ryhti-, liikkuvuus- ja toiminnallisuustestien avulla tehtävä kartoitus on työkalu oman harjoittelun ja lihashuollon suunnittelussa. Kirjallisen palautteen lisäksi annan sinulle kohdistetut lihashuolto-ohjeet.

Ohjaukset hoitojen yhteydessä

Ohjaaminen kohdistettuihin venyttäviin, vahvistaviin tai mobilisoiviin harjoituksiin sisältyy tarvittaessa palveluihini ilman eri veloitusta jokaisen hierontahoidon yhteydessä.

Tutustu myös urheiluhierontaan